Lite digitala kunskaps- och kulturtips i coronatider

Vi i styrelsen får många vittnesmål från er medlemmar om att ni saknar både varandra och vår verksamhet – det gör vi också. Vi saknar er alla och alla de härliga möten och träffar vi haft under åren. Just nu får vi inte träffas och det är i nuläget oklart när vi kan återuppta vår verksamhet.
Vi startade planeringen för hösten 2020 redan i januari alltså innan det var någon som visste vad som väntade oss. Höstkatalogen är klar och kommer att publiceras på vår hemsida i mitten på juni. Vi väljer att inte trycka den eftersom risken är stor att det kan bli omfattande ändringar i programmet.
Enklast för oss är naturligtvis att ställa in verksamhet som inte kan genomföras på ett säkert sätt. Vi för dock även diskussioner om huruvida det är möjligt att inte bara ställa in verksamhet, utan även om det är möjligt att ställa om delar av den. Vi återkommer till detta längre fram om det blir nödvändigt.

Många saknar inte bara de sociala kontakterna utan även den stimulans och det lärande man får via våra arrangemang.Vi vill därför tipsa lite om den folkbildning, allmänbildning och kultur som helt utan kostnad finns ute på nätet för alla att ta del av. Du kanske redan har hittat en del och det finns förmodligen fler initiativ som vi missat, eftersom nya initiativ dyker upp hela tiden. Du får gärna komplettera våra digitala tips genom att mejla oss på info@nssu.se

Du hittar våra digitala tips genom menyn till vänster här på sidan.

Vi vill även tipsa om att en av våra duktiga föreläsare professor Ulf Ellervik, bjuder dig på sin e-bok ”Virus – riktigt ond kemi”
Du kan ladda ner den som E-bok genom att klicka på boken.

Håll till godo och var rädd om dig!