Så här anmäler du dig till vår verksamhet

Du måste vara medlem i föreningen innan du anmäler dig. Undantag från detta gäller bara våra föreläsningar.
Tänk på att aktiviteterna har olika anmälningstider. Du hittar kursnummer och sista anmälningsdag i katalogen.

A. Tillgång till Internet och mail:
Du anmäler dig via vårt nya anmälningssystem som finns här på hemsidan.
Du kommer till detta HÄR

Har du svårt att klara webanmälan ringer du något av våra E-ombud som du hittar HÄR.
De hjälper dig att förstå hur systemet fungerar men du gör anmälan själv. Se därför till att du är uppkopplad mot internet när du ringer samt att du vet hur du loggar in på din mail.

Alla som har tillgång till Internet skall anmäla sig via vårt anmälningssystem. Detta är viktigt eftersom vi inte har ett kansli eller anställd personal som kan hantera stora mängder skriftliga anmälningar.

B. Den som saknar Internet och mail:

En person som saknar Internet och mail anmäler sig skriftligt till adressen nedan.

NSSU, c/o Gunnel Rosenqvist, Norra Skogsvägen 16, 263 58 Strandbaden

Blanketten skickas ut tillsammans med katalogen till de personer som saknar mailadress men den kan även laddas ner HÄR eller beställas per telefon

Efter din anmälan

1. Direkt efter din anmälan får du via mail (eller post om du saknar mail) en Bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan. Till vissa aktiviteter sker antagningen direkt och då får du ett antagningsbesked som även innehåller lösenord om det är en digital inspelning. 
2. Om du fick en Bekräftelse efter anmälan där det står att du står på kö beror det på att min antalet för aktiviteten inte är uppnått. När beslut om aktiviteten skall starta är fattat får du ett Antagningsbesked. Det kan dröja fram till sista anmälningsdagen.
3. Antagningsbeskedet innehåller alla de uppgifter du behöver
– tid och plats
– avgift samt hur och när den skall vara betald. OCR-numret du får skall alltid anges vid betalning och det får inte användas för betalning av andra aktiviteter
– information om aktiviteten
4. Om aktiviteten inte startar får du självklart ett meddelande om detta
5. Om du står på reservplats så sker antagningen efter anmälningsdatum och tid och du får ett Antagningsbesked om någon avanmäler sig.

Scroll to Top