Bli medlem

För att delta i vår verksamhet måste du normalt vara medlem. Våra föreläsningar är dock öppna för alla intresserade men avgiften är högre än för medlemmar.

Alla som fyllt 55 år eller uppbär pension av något slag är välkomna i föreningen och även du som är gift eller sambo med någon som uppfyller villkoren kan bli medlem. Medlemsavgiften är  200 kr per person och kalenderår. För den som blir medlem efter 1 oktober gäller medlemskapet även för påföljande kalenderår.
För medlemskapet får du normalt:
Två programkataloger per år med tillgång till ca 50 aktiviteter/termin
Halva priset på våra föreläsningar – du betalar 50 kr (icke medlemmar 100 kr)
Möjlighet att i mån av plats till låg/ingen kostnad, delta i kurser/cirklar, studiebesök, vandringar, exkursioner, resor och kulturevenemang.
Nedsatt pris på förtäring vid våra årsmöten

När du anmäler dig som medlem och eller beställer vår katalog så behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy 

Det finns två sätt att anmäla sig som ny medlem

1. Medlemsanmälan via internet

Om du vill bli medlem använder du knappen nedan. En bekräftelse med betalningsinformation skickas då till dig via mejl. Om du inte får mejl (skickas direkt du anmäler dig) så kontrollera om meddelandet hamnat i din skräppost. En del mejl hamnar där eftersom din mejlklient (ex gmail, hotmail, Telia etc) tror att det är sk Spam. Om ditt mejl inte finns i skräpposten så kontakta gunnel.rosenqvist@nssu.se

2. Medlemsanmälan för personer som saknar internet

Personer som saknar internet kan fylla i blanketten (som även kan beställas per telefon hos Gunnel Rosenqvist 0707 – 52 06 61)

Blanketten postas  till

NSSU, ℅ Gunnel Rosenqvist, N. Skogsvägen 16, 263 58 Strandbaden
En faktura på medlemsavgiften skickas hem till postadressen.