Hösten 2021 öppnar vi anmälan i två anmälningsperioder – det framgår vid varje aktivitet vilken anmälningsgrupp den tillhör.

Anmälningsgrupp 1:

  • Direktanmälan tisdagen den 24 augusti kl 10.00 till digitala föreläsningar och digitala kurser
  • Öppen anmälan tisdagen den 24 augusti  kl 10.00 – torsdagen den 26 januari kl 18.00 till kurser/cirklar, studiebesök och vandringar

Anmälningsgrupp 2:

  • Direktanmälan tisdagen den 28 september kl 10.00 till föreläsningar* och kulturevenemang
  • Öppen anmälan tisdagen den 28 september kl 10.00 – torsdagen den 30 september kl 18.00 till kurser/cirklar

* Föreläsningar i Pingsstkyrkan – vad gäller?
Om vi kan ha föreläsningar på plats i Pingstkyrkan avgörs av de restriktioner som gäller i höst. Restriktionerna kommer även att avgöra hur många vi kan ha i publiken. Vi har valt att skjuta alla föreläsningar med start i oktober eftersom vi tror att nya riktlinjer kan komma i september. Vi kommer även att spela in våra föreläsningar och sända dem live, dvs du kan titta hemma samma tid som den sker i Pingstkyrkan. Vi kommer dessutom att lägga ut den digitalt om du vill titta vid ett senare tillfälle.
När du anmäler dig så väljer du om du vill anmäla dig till föreläsningen på plats i Pingstkyrkan eller om du vill se den filmad (live eller under den tid som anges vid varje föreläsning).  

Det kommer inte att vara möjligt att köpa biljett på plats i Pingstkyrkan på föreläsningsdagen – föranmälan är obligatorisk!

När du anmält dig kommer du att via mail få ett:

  • Antagningsbesked med uppgifter om betalning, lösenord till digitala aktiviteter mm
  • Besked att du står på kölista – aktiviteten är fulltecknad. Du får antagningsbesked om/när du blir antagen.
  • Besked att din anmälan är registrerad men inte handlagd – gäller öppen anmälan eller aktiviteter där minsta antal deltagare ännu inte är uppfyllt. Du får antagningsbesked om/när du blir antagen.